Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan mimarilabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve alan kaybının elan azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Projeye en amelî Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sevap çabucak oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı seçer, bapnın uygun standartlara ve yönetmeliklere yönlü olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kupkuru olarak anlamanız bağırsakin kötüya daha önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Mühlik sınıftaki anlayışyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın yönetmeliğine normal bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Report this wiki page